Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Η Αρίθα ψάχνει παντοτινή αγκαλιά




Αυτό το κορίτσι ποιός θα το πάρει;;; 6 μηνών,12 κιλάκια.Δεν θα περάσει τα 14 κιλά.Μαθημένη σε σπίτι με μικρά παιδιά και σκυλιά.
Ok,δεν είναι μικροσκοπική,άσπρη και φουντωτή,αλλά έχει το πιο όμορφο μαύρο χρώμα που έχετε δει ποτέ.
Λόγω της ταλαιπωρίας της,θα προτιμούσαμε να μην ζει μόνιμα σε αυλή.Θα δωθεί με υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας,και απαραίτητη προυπόθεση η στείρωση(ειδικά λόγω του ιατρικού ιστορικού της)!
9/12/2011Όλα πήγαν καλά και η μικρή Αρίθα είναι ένα χαρούμενο κουτάβι.Είναι εξαιρετικά ήσυχη,χαδιάρα και υπάκουη.Δεν λερώνει μέσα στο σπίτι,και τα πάει τέλεια με άλλα σκυλιά και με παιδάκια.Είναι 6 μηνών και υπολογίζουμε να φτάσει το πολύ,τα 14 κιλά.Είναι εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη.Θα δωθεί με υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας,και απαραίτητη προυπόθεση να στειρωθεί όταν φτάσει στην κατάλληλη ηλικία,μιας και το ταλαιπωρημένο της κορμάκι,δεν μπορεί να αντέξει το βάρος μιας εγκυμοσύνης.Ιδανική για ανθρώπους με ήρεμο τρόπο ζωής.
6974892030 Ζωή

12/11/2011 Βγήκε Η Αρίθα από την κλινική,και ήδη περπατάει καλύτερα!!!
11/11/2011 Μας είπαν ότι όλα πήγαν καλά.Έγινε η εκτομή κεφαλής του μηριαίου.
9/11/2011 Μετά από τηλεφώνημα,βρήκαμε αυτό το 4 μηνών κουτάβι,με κατάγματα σε δεξί μηρό,αριστερό γόνατο και λεκάνη.Έσερνε το κορμάκι της για δυο μήνες.Ήταν μόλις δυο μηνών όταν την χτύπησε αυτοκίνητο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου