Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Salto,γλείτωσε το χειρουργείο


Ο Salto, είναι ένας πανέξυπνος αρσενικός κουταβίνος, 3 μηνών το πολύ, που όταν μεγαλώσει θα γίνει μαύρος, γυαλιστερός, και μεγάλος!!! Είναι κατάλληλος για μέσα στο σπίτι, αλλά και για την αυλή! Είναι μαθημένος να κάνει την ανάγκη του σε πανα, τουλαχιστον τώρα που είναι κουτάβι και δεν αστοχεί ποτέ!! Θα δοθεί με την προϋπόθεση της στε...ίρωσης, και με όρους συμβολαίου. τηλ 6975858553 ιωαννα
Ο Salto με τον μπαμπά του
ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ SALTO: Σήμερα πήγαμε στην κλινική για επανεξέταση, πριν καθορίσουμε την ημέρα της επέμβασης. Βρεθήκαμε αντιμέτωποι με μια πολύ ευχάριστη έκπληξη!! Το πρόβλημα που είχε, η οστεοχόνδρωση, εχει υποχωρήσει, και στις ακτίνες δεν φαίνε...ται πλέον, να έχει πρόβλημα. Αυτό έγινε, γιατί τον είχα σε χώρο περιορισμένο, χωρις να ασκειται να κανει μεγαλες βολτες. Μου είπαν ως αν για λιγο καιρό, ενα μήνα ακόμα, περίπου, συνεχίσω αυτήν την τακτική, σίγουρα θα γλιτώσει την επέμβαση. Δυστυχώς όμως , το άλλο σκυλάκι που είχαμε μαζι μας. ο Ράμπο, εχει εξάρθρωση ισχύου, και θα χρειαστεί εκείνος επέμβαση που θα γίνει την τρίτη το πρωί. Όσοι δεν θέλουν να του επισταφούν τα χρήματα που έδωσαν για τον Σάλτο, ότι απομείνει , θα πάει στην κάλυψη των εξόδων του ράμπο. (στο αλμπουμ του ράμπο θα βρειτε περισσότερες λεπτομέρειες) . Παρακάτω δημοσιεύω τα ονόματα και τα τηλέφωνα των γιατρών που εχουν αναλάβει τις δύο αυτές περιπτωσεις, σε περίπτωση που κάποιος θέλει να ενημερωθεί περισσότερο. Γιατρός του salto: Κ. ΚΑΤΣΑΡΑΚΗΣ 2310994408 (Κ Κ. ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ) Γιατρός του Rambo: Κ. ΨΑΘΑΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.Η επεμβαση του salto θα κοστισει 350 ευρω. Τα χρηματα που συγκεντρωθηκαν ειναι 270 ευρω. Κοινοποιηστε το αλμπουμ του, να τον βοηθησουμε...
Μας ειπαν οι γιατροι οτι πασχει απο μια ασθενεια, που λεγεται οστεοχονδροση κεφαλης. Αυτο ειναι κατι που χρειαζεται χειρουργειο, και μαλιστα καπως επειγον γιατι ειναι στην αναπτυξη, και δεν κανει να μενει ετσι. Οποτε μου ειπαν, να κανουμε την επεμβαση το πολυ την αλλη εβδομαδα, θα με παρουν τηλ για το ποια μερα ακριβως, και ολο αυτο θα κοστισει 350!!!! ( snif) ειναι τα 300 της επεμβασης, και 50 η αναισθησια.
Οποιος θελει να βοηθησει, να συγκεντρωθει αυτο το ποσο, ας επικοινωνησει με 6975858553-ιωαννα, 6974892030 Ζωή. Δινω και το τηλεφωνο και το ονομα του γιατρου που τον εχει αναλαβει, ωστε οποιος επιθυμει να παρει τηλ να ρωτησει για την κατασταση του κουταβιου. -2310994408 εξωτ.ιατρεια. κ. Κατσαρακης. Και κ Τσιμοπουλος.
O Salto, ειναι 3 μηνων, αγοραρος και πανεξυπνος!! Θα γινει αρκετα μεγαλωσωμος. Εχει ενα προβλημα στο ποδαρακι του το μπροστα αριστερο, αυτο διαπιστωσαν οι γιατροι μετα τις ακτινογραφιες, και αυριο θα ξερουμε ακριβως, τι μπορουμε να κανουμε, και ποσο θα μας κοστισει ολο αυτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου