Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Αντίο Μπαρμπουνίτσα---R I P








ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΛΥΠΗ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ, ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΟ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ, ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ Η ΒΛΑΒΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ. ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ, Κ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΓΓΕΛΑΚΙ, ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Άσχημα τα νέα.Έχει κάταγμα σπονδήλου.Επιρεάζει τη κινητικότητα και στα μπροστινά πόδια.Την Τετάρτη θα την δει νευροχειρουργός και θα κρίνει ΑΝ μπορεί να γίνει επέμβαση.Γιατί το πιο πιθανό είναι να μην γίνεται.Και αν γίνεται δεν εγγυάται για την ποιότητα ζωής του ζώου από εκεί κ πέρα.Το ζώο πονάει πολύ και συν τα άλλα.....είναι και έγκυος 3 εβδομάδων!!! Θα ξέρουμε την Τετάρτη,λοιπόν. :-(

Την βρήκε μέλος του συλλόγου μας Μεγάλη Τετάρτη μεσάνυχτα.Μεγάλη Πέμπτη πρωί μας ειδοποίησε,πήγαμε,την βρήκαμε,την πήγαμε στον κτηνίατρο και διαγνώστηκε "κάταγμα σπονδύλου".Είναι παράλυτη από την μέση κ κάτω.Σέρνεται.Πρέπει να γίνουν ακτινογραφίες.Ψάχνουμε να βρούμε ποιος είναι ανοιχτός ,Πασχαλιάτικα.Αλλιώς από Τρίτη.Ο κτηνίατρος δεν είναι αισιόδοξος.Είναι ένα απίστευτο ζώο.Παρ'όλα τα βάσανά του,δέχεται το χάδι μας με ευχαρίστηση,μας άφησε να της δώσουμε τα χαπάκια κορτιζόνης.Την έχουμε κάπου απομονωμένη και την προσέχουμε αλλά χρειάζεται επειγόντως σπίτι και μόνιμη ανθρώπινη φροντίδα.!!!
Είναι θυλικό περίπου 2-2,5 χρονών, 25 κιλά,ημίαιμο Λαμπραντόρ.
H E L P !!! Ιωάννα 6975858553 Ζωή 6974892030
Όποιος θέλει να βοηθήσει,ας επικοινωνήσει μαζί μας.
Κουφάλια Θεσ/νίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου